Förövrigt noterar vi att

-Aftonflammans talande köttbulle, Lena Melins krav på ”nog nu!” kan komma att hörsammas av rikspolisledaren Danielsson. Rykten gör gällande att Danielsson beordrat insattsstyrkan att på kortast tid ta fram ett armband att bäras i Malmö.

-avlyssnigsförsöket i Watergate blev en skandal för att Nixon ville avlyssna Demokraterna för egen politisk vinnings skull. Mike Flynn-affären blev en seger för Demokraterna då de utnyttjade Obamas tidigare order till underrättelsetjänsten (så som han beordrade skattemyndigheten) att avlyssna politiska motståndare för egen vinnings skull. Kanske ett exempel på den goda sidans ”alternativa demokrati”, för Din och min säkerhet, givetvis…

-Norge, i The Economists Intellegence Unit, i dagarna landade på första plats i det global demokratiindexet för 2016. Detta trots att Wolodarskis DN så sent som efter valsegern för Høyre 2013 skrek ut att Norge inte förstår faran med (den nya) ”regeringens rasism”. Rasismen byggde på att partiet samarbetade och samarbetar med Framskrittpartiet. Ett parti som av den av norrmännen ovalda och sannolikt av The Economist okända Wolodarski stämplats som rasististkt, nazistiskt och kanske till och med SD-likt.

-Sveriges excellens, Utrikesminister Maggot Wahlström förklarar varför hennes kvinnliga emissarier som i Iran ville sprida det feministiska evangeliet bar slöja, genom att peka på hur kvinnor klär sig i en synagoga. En förklaring som är så briljant att endast Maggot själv förstår den. För oss andra som misslyckas med att se den gemensamma nämnaren i att få 72 piskrapp på en naken överkropp från en moralpolis i Teheran och en lätt reprimand från en Rabbi i Jerusalem, framstår förklaringen och jämförelsen som allt annat Sveriges genom tiderna sämsta regering med en ännu sämre opposition tar sig för.

-kvinnor som påträffas i Iran utan slöja kan dömmas till max 72 piskrapp. Något som kan förklara varför den kvinnliga delegationen ur Den Human Stormakten Sverige i Iran valde underkastelse inför patriarkatet. Det är alltid bättre att ”hata mannen” och ”bekämpa normer” om det är riskfritt och dessutom garanterat kan leda till förmåner.

-Ann-Sofi Hermansson, Göteborgs särbegåvade(?) sossepamp, utvecklar sin idé om att kultursatsa bort våldet i Nordstan. Kvälls- eller kanske till och med nattöppna bibliotek skall tillsammans med tidigare nämnda artistuppträdanden och batik-tröj-tryckar-kvällar lösa problemet på nolltid. Vän Av Ordning är trots visad kreativitet förvånda över att Ann-Sofi i kombination med bibliotek ännu inte föreslagit ett nytt badhus. Ett kommunalt dygnet-runt-öppet badhus med frikort för buset, till närliggande flyktingförläggnigar och alla ensamkommande ”barn” samordnat med regelbunden bussning av svensktalande skolklasser med feminin överrepresentation borde vara vägen till framgång. Om inte det skulle snabba på integrationen så återstår endast att applicera den svenska feministiska utrikespolitiken inför våld och översitteri. Total och officiell underkastelse.

-Lunds akademiska överstepräst Torbjörn von Schantz också han vill gå till historien som en stor feminist och ”nyspråkare”. Rektorn vid Lunds universitet annonserar att han kommer utnämna så många kvinnliga professorer han bara kan. Inte genom att diskriminera män via kvotering utan att diskriminera män genom att se ”vilka hinder som ligger i vägen för kvinnor att göra akademisk karriär och sedan elimera dessa”. Som Orwell skrev i 1984: Krig är Fred, Frihet är ofrihet…

-då svenska opinionsinstitut med all önskvärd tydlighet över lång tid visat sin totala oduglighet säger oss Inzios senaste opinionsundersökning bara en enda sak. Den att den ständigt sanningssökande fejkfria agendasättande pressen med förnyad styrka kommer att förnedra sig själv och läsaren i sin iver att demonisera Sveriges oppositionsparti, SD. 

-det trots total tystnad från den ständigt sanningssökande och fejkfria svenska pressen återigen är upplopp och kravaller i Paris förorter. Precis som alla andra gånger är det en polisbrutalitet med rasistiska förtecken som provocerat fram den fina – för att inte säga den rättmätiga – brutaliteten hos alla stackars arbetslösa eller dito ointresserade kulturbidrag från landets forna kolonier. Något som gör tystande från Sveriges ständigt sanningsökande och närvarande press anmärkningsvärd. Kan det hela vara en fejknyhet?

-Ryssland svarar Vita Huset med att landet inte kommer att lämna tillbaka Krim. Se där ytterligare bevis på att Trump går i Putins ledband. Den minnesgode vet ju som jämförelse att Obama framgångsrikt gjorde allt han kunde för att upprätthålla Budapestfördraget som garanterade Ukrainas gränser…

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar