Förövrigt noterar vi att

-Maggot och Cirkusdirektörens ambition att spela en avgörande roll i MellanÖstern har aldrig varit så svår att missförstå. Genom att som första civiliserade land erkänna icke-landet Palestina lyckats med konststycket att bli ”persona non grata” i Israel, raskt följt av så grava diplomatiska övertramp mot delar av den muslimska världen att Maggot ”in persona” och utan manligt förkläde inte göre sig besvär i Saudi, Marocko eller Egypten, för att sedan följa upp med en närmast patologisk fobi mot USA (som eskalerat med Trump) och ett nyligen skapat ryssförakt (Putin stödjer inte bara Trump och Åkesson utan även kvinnomisshandel, så det så) har Maggot och Den Humana Stormakten Sverige enbart lyckats ena alla parter i MellanÖstern-konflikten i ett kompakt förakt för Sverige.

-makten och etablissemangets elastiska reträtt fortsätter inför verklighetens offensiv. De senaste är att utmåla vardagens verklighet som en ”fejknyhet” därför att den distrubueras av betalda Putinmedlöpare genom nättroll och de icke ständigt sanningssökande och statskontrollerade nyhetskällorna i Sverige (Frida Tider, Granskning Sverige, Örebropolisen och dylika). Mediekonsumenten måste förstå att om inte det statskontrollerade mediamonopolet skrivit om ”verkligheten” som mediakonsumenten upplever den har den liksom aldrig inträffat. All annan ”verkligheten” skall beteckans som falsk, liksom alla sprikor i framtidsdrömmen Sverige.

-den svenska integrationspolitiken fortsätter sitt segertåg över världen, nu senast med regeringens förslag om att ”facket skall kunna kräva kollektivavtal för i Sverige utstationerad EU-personal”. Vår radiomässiga superminister Ylva Johansson vill med detta förslag en gång för alla stoppa erroderingen av LO:s maktposition och LO.s minskade bidrag till Partiet. Om det sedan går ut över ambtionen att inom 2 år kunna slussa ut de få arbetsvilliga i det enorma komptensregnet vi härbärgerar i flyktingförläggningar och utanförskapsområden, är det ett pris hon och LO är villiga att låta Sverige betala. Om Vän Av Ordning inte har missat något torde innehavare av svenskt pass vara svensk medborgare och per definition ”EU-personal”, oavsett om de härstammar från och är utbildade i Syrien, Libyen, Iran, Irak, Somalia, Yemen eller Etiopien. 

-SD’s möte i Västerbotten flyttades till för media hemlig ort efter att densamma utanonserat och sedemera kunnat ”rapportera” om våldsamma ”protester”. Protester som ledde till polisomhändertagande av ”anti-rasister”. Det är tydligt att den farliga, förhatliga brunråttan och högerextremisten (i skarp kontrats med den godhjärtade aktivisten, idealisten, antirasisten, journalisten och artisten) provokativt ägnar sig åt icke-våldstaktik som interna möten, debatt via bloggande och påverkan genom valdeltagande. Något måste göras för att skydda Den Human Stormakten mot detta reaktionära hot som så här långt inte kunna vare sig hotas eller spöas bort!

-den fejkfria agendasättande och enligt egen försäkran helt opartiska SvT, på Dokument Utifrån, kör ett amerikanskt ”reportage” om Det Delade USA. Landet, får vi veta, har aldrig varit mer rasistiskt och delat som nu när Trump tar över. Detta trots den store, svarte, älskade och ständigt kompromissande dåvarande president Obamas alla tal, utnämningar och personliga ingrepp i polisärenden. Om Vän Av Ordning fattar programmet rätt var alltså USA och världen per definition ett paradis under GW Bush.

-Mutti Mekel vägrar att ”låta sig trakasseras av Trumpadminstrationen” och har inte för avsikt att följa Natos artikel 3 (som stipulerar medlemsländernas ekonomiska ansvar gentemot organisationen). Det återstår att se om Donald Trump kommer att låta amerikanska skattebetalare och mödrar låta sig trakasseras av Tyskland och övriga länder i NATO som kräver att USA skall följa artikel 5 (som stipulerar medlemsländernas militära ansvar gentemot organisationen vid ett angrepp på någon av medlemsländerna).

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar