Förövrigt noterar vi att

-LaVar Ball, pappa till UCLA-basketspelaren LiAngelo (som, tack vare ett direkt agerande från Donald Trump, undgick upp till 13 års fängelse för stöld i Kina) kanske bäst illustrerar hur den  afroamerikanska rörelse tänker när den genom att skända flaggan, kräver ”social rättvisa”. LaVar säger att han ”möjligtvis kunde ha tackat Mr Trump om denne erbjudit LiAngelo en plats på Air Force One hem från Kina (oklart om han tyckte att Presidenten skulle flyga direkt till Kalifornien och därför avbryta övriga statsbesök). Vad Colin Rand Kaepernick, och andra afroamerikaner i NFL kräver, förutom årslöner runt 10 miljoner (dollar) och fullt stöd från ligaledningen vid våldtäkts- och misshandelsdomar, för att stå upp för den symbol uppskattningsvis 350.000 i huvudsak eurokaukasier dog för när de krossade slaveriet, skulle i så fall kunna vara ovan nämnda monetära ersättning utan arbetsinsats. USA:s medborgarrättsrörelse personifierad och exemplifierad av Rosa Parks krav på en sittplats i bussen och Martin Luther Kings drömmar har ersatts med föräldrakrav på sittplats för sina kriminella och ouppfostrade ungar i Air Force One och faktaresistenta mångmiljonärers dag- och drogdrömmar.

-även Svenska Akademien drabbas av #meetoo efter att 18 (no pun intended) kvinnor pekar ut en central person i svenskt kulturliv för sexuella trakasserier och övergrepp. Det skall inte helt uteslutas att mannen har nära anknytning till DN (eller Bonnierkoncernen) då Pjotor Wolodarski i sann Våldtäktsflamman-anda blixtsnabbt går ut med en försäkran om att inte publicera några namn. I vanlig ordning skall övergreppen pågått under lång tid och med tystnad sanktionerats av den nu mycket upprörarda godhetsknarkande kultureliten.

-den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande pressen gör en stor sak av att Donald Trump efter 24 månaders orkestrerad hatkampanj från sagda press enbart har 38% ”approval rating”. Den ständigt sanningssökande och helt objektiva pressen gör inte en stor sak av att kongressen (per defintion och i praktiken Trumps opposition) helt utan medial hatkampanj  inte når över 15%. Hur en ”approval rating” hade sett ut för ”Mainstream Media” vet vi inte. Ingen har gjorts…

-Gertjan Vlieghe på BoE förutspår  i den senaste MPC-mötet (Monetary Policy Comittee) löneökningar tack vare minskad arbetslöshet och ökad efterfrågan. Och detta trots att britterna inte anammat den svensk-tyska framgångsrika massinvandringsmodellen, utan tvärt om en rasist-isolationist-model med Brexit. Kan det vara ett fejkmeddelande från BoE?

-Riksrevisionsrapporten om hur ”konsekvensanalyserna inför regeringens migrationspolitiska propositioner haft brister” försvann från den ständigt sanningssökande helt objektivt SD-hatande pressens sidor, den offentliga debatten och i kammaren redan innan den publicerades. Summa summarum har alltså Sveriges folkvalda, utan att fråga folket och utan kritisk granskning från den ständigt sanningssökande helt objektiva pressen i grunden och för oöverskådlig framtid ändrat Sverige (demografi, kultur, värdegrund, rättstänkade, religionssyn, kvinnorätt och balansräkning) utan minsta konsekvensanalys och garanterat UPA. Kommande generationer har mycket att ”tacka” dagens generation för.

-två 19-åringar, enligt SVT Västmanland, ljög om att de blivit våldtagna för att de ville få pengar att shoppa för. Den misstänkte våldtäktsmannen satt häktad i två veckor. Vän Av Ordning kommer inte (förrän motsatsen är bevisad) för en sekund tro att polisen jobbade dag och natt i två veckor för att lösa brottet varvid de kom fram till att den misstänkte var oskyldig. Vad som däremot till visshet gränsande sannolikhet kan sägas är att den misstänkte satt isolerad i häktet i 14 dagar och 14 nätter. Sverige blir bara säkrare för var dag som går. De har humorkollektivet lovat, och då är det väl så…

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar