Förövrigt noterar vi att

-Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering presenterade under måndagen ett förslag om att med hjälp av det så kallade gymnasieundantaget ge ”ensamkommande asylsökande” eller bidragssökande lögnare från MellanÖstern möjligheten till fyraåriga tillfälliga uppehållstillstånd. Förslaget handlar om de asylsökande och ensamkommande bidragssökande lögnarna som kom till Sverige innan 24 november 2015 och som fyllt 18 år under asylprocessen, eller fått sin ålder uppskriven. En tvärvändning av den mediehatade och för riket enligt samtliga riksdagspartier 2015, helt nödvändiga ”Tvärvändningen”. ”Ordning och Reda” i Lövdens rika inre liv är att fortsätta med ad hoc-lösningar utan RRV:s efterlysta konsekvensanalys för att tysta griskören inom våldtäktsmedia och muslimpartiet de galna (inte sällan en och samma sak).

-det är så olika det där med att vara skyldig till motsatsen bevisats och att vara oskyldig även om motsatsen är bevisad. I alla fall i USA och om Du som Republikan kandiderar till Senat och Kongress eller som Demokrat redan sitter i den. För den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande mediamobben och Demokraternas talman Nancy Pelosi är det lika självklart att domare Ray Moore skall dra tillbaka sin kandidatur (efter att han hux flux under valrörelsen anklagats för att för 40 år sedan ha utsatt en minderårig för närmande) som att Senator Al Franken (som efter bildbevis erkänt färska övergrepp) och Kongressledamot John Conyers, Jr. (vars sexuella trakasserier under åratal tystats ned genom att Kongressen betalat ut stora skadestånd) inte bara är politiska ikoner och övertygade feminister utan också oskyldiga, alldeles oavsett.

-det verkligen är så olika det där med att vara skyldig till motsatsen bevisats och att vara oskyldig även om motsatsen är bevisad. Eftersom antalet våldtäkter i Sverige ökat samtidigt som befolkningen ökat med 1 miljon ”utrikesfödda” är den självklara slutsatsen att våldtäkter utförs av män, varför alla män, utom de nyanledda utrikesfödda, är presumtiva våldtäktsmän. Precis på samma sätt som att alla som utför terrordåd och massmord i profetens namn på offentlig plats i Sverige (och Europa) under inga som helst villkor kan kopplas till Islam eller den explosionsartade massinvandringen av muslimska män till Europa. Hotet mot vårt ”öppna samhälle” kommer från män som Breivik, dödsnazisterna och alla medelålders, köttätande vita familjeförsörjande män med kristen livsåskådning. Och det alldeles oavsett vad statistiken säger.

-det känns lite obehagligt att Försvarsmakten efter en (1!) framgångsrik Medivac (medicinsk evakuering av soldater ifrån stridszonen) i Mali slår sig för bröstet med att utropa att ”detta visar att vi sedan Aurora 17 övar på rätt saker”. Vad FM övat på fram till Aurora 17 kan Vän Av Ordning och skattebetalaren eventuellt fråga sig. Att fråga Reinfeldt och Överbefälhavaren är nog inte mödan värd.

-Östling, som ett brev på posten fick svar på sin fråga (vad i helvete han får för 30 miljoner i skatt om året) när sossen, stadsbyggnads- och kulturborgarråd i Stockholm, Roger Mogert, av Sveriges Sämsta Regering Genom Tiderna (ivrigt sufflerad av Historiens mest Ryggradslösa opposition) fick 5 miljoner spänn för sina systematiserade sexövergrepp på kvinnor i sin omgivning.

-FCC (Federal Communications Commission, en federal myndighet i USA som ansvarar för etermedier) igår gick till hårt angrepp mot Google, Twitter och Facebook. Ajit V. Pai, FCC:s chef, accepterar inte att dessa jättar diskriminerar oliktänkande genom censur och blockeringar i mediaplatformarna. Censur och åsiktkontroll som skulle ha skapat jätterubriker inom den ständigt sanningssökande och helt objektivt Trumphatande pressen om det inte vore för att de drabbade var konservativa politiker och åsikter. Står man utanför glitteratits och twitteratits åsiktkorridor och är en mänsklig brunråtta får man bara vad man förtjänar. Det Har Cecilia Hagen och Virtanen sagt.

-Lars Ohly inte längre är önskvärd i kommunistpartiet. Lasse erkänner, trots att polisundersökningen mot honom tidigt lades ned, att han som så många andra offentliga feminister i verkligheten under åratal varit ett svin utan normer och moral när han systematiskt utnyttjat kvinnor i beroendeställning. Vilka epitet utsatta kvinnor i allmänhet och den kvinna i synnerhet, som vågade anmäla Ohly till polisen, skall ge Daniel Eliasson (som i egenskap av Rikspolischef ansvara för landets alla nedlagda polisundersökningar) återstår att se. Eller inte, det är ju val snart och Reichpolizieführer Eliasson har som bekant demonstrerat sin obrottsliga lojalitet mot Partiet..

-det är så olika det där med att följa lagen och att följa lagen. Den sosse-elit som rasade över att Leif Östling följer skattelagstiftningen när han dammar in ett 30-tal miljoner spänn om året är tysta som möss när Mona Sahlin bryter mot densamma och återigen fälls. Denna gång för att undanhålla inkomst på ett par hundratusen för beskattning.

-Sveriges nuvarande migrationsminister Hélene Fritzon (s) sitter kvar i orubbat bo trots att hon bevisligen inte tror på Den Humana Stormakten Sverige eller vill vara med att finansiera densamma. Fru Fritzon har av Skatteverket ertappats med att, i syfte att undvika skatt på 140.000 spänn, utge sig för att vara en av EU-parlamentets skattefrälse. Ett påstående som trots partibok och rätt värdegrund inte klarade kontakt med verkligheten.

-en som inte fick sitta kvar i orubbat bo var SD-politikern Martin Strid. Han begick en dödssynd genom inte inte hedra Den Humana Stormakten Sverige. Martin skall enligt webbsidan ”Inte rasist, men,”(som om den hade hatat ett annat parti än SD givetvis inte hade varit rumsrent för den ständigt sanningssökande och helt objektivt SD-hatande DN) inför partikamrater på Sverigedemokraternas Landsdagar kanske ha sagt att ”muslimer inte är fullvärdiga människor”. Ett uttalande som trots att partistyrelsen tvingat honom att avgå kommer att förfölja SD lika mycket som Fritzons och Sahlins lagbrott inte kommer att förfölja Sveriges Nationalsocialister SAP och Stefan Löven. Det är ju val snart.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar