Förövrigt noterar vi att

-valet av Donald Trump sätter sina spår, inte bara i USA utan också globalt. Inte nog med att USA växer så det knakar (i huvudsak beroende på Trumps skattereform om IMF är något att lita på), den japanska tillväxten skrivs upp med 0.5 procent för 2018 (+1,2 %), Kina (trots den hemske Trumps alla otäcka utspel) bedöms växa med 6% under 2018, Indien med 7%, Storbritannien med 1,5% och EU med 2.2%. En högre tillväxt överallt och färre globala konflikter än då den vältalige, stilige och så oerhört smarte företrädaren till Trump välsignade oss med. Märkligt!

-polisen i Sveriges framgångssaga, Malmö, går i otakt med ledningen i och med att representanter ”från golvet” i Sydsvenska gråter ut. Efter 3 direkta attacker på lika många månader mot polisstationen menar poliser i fält att ledningen (vilket i detta fall även inkluderar Malmös starka kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh) endast lyckats kläcka ur sig att ”man aldrig kan skydda sig mot alla typer av attacker och angrepp”. Poliserna fortsätter fräckt i Sydsvenskan med sin defaitism och beklagar att även polisområdeschef Stefan Sintéus avmätt hävdar att ”vi tyvärr kan förvänta oss den här typen av reaktioner när polisen sätter press på de kriminella i samhället”. FÖNVA-mannen undrar om inte grinollarna inom Malmöpolisen missförstått vad Cirkusdirektör Lövden, Rikspoliskatastrofen Eliasson och Regionpolischef Carina Persson avsåg med sitt bombastiska förkunnande (inför den ständigt sanningssökande helt objektivt massinvandringskramande journalistkåren) om att ”vi inte viker oss”.  Det var inte det nakna provokativa våldet mot ordningsmakten de tre tänkte stå emot eller slå ned på. Vad som sannolikt avsågs var kritiken mot att våldet tillåts existera och den pågående svartmålningen av framgångssagan Sverige. Det borde stå klart för var och en att vår politiska makt inte viker en tum från den inslagna och ödesbestämda vägen mot Det Nya Spännande Sverige. Att tro något annat är att göra sig skyldig till ett värre självbedrägeri än de arma satar som under devisen ”Arbeit macht frei”och till tonerna av klassisk musik lugnt traskade till sin egen undergång –  just de var starkt traumatiserade av en lång brutal tågtransport och de som överlevde kunde med fog hävda att de där och då var naiva då de ingeting visste…

-Det Nya Spännande Sverige också är fantastiskt. Då en butik i Markaryd 2017 ”hux flux” fick stora problem med ett gäng som dagligen stal, hotade och trakasserade personalen larmade den givetvis polisen. Det visade sig vara lika meningslöst som att anmäla en våldtäkt, varför personalen och varorna lämnades ensamma med gänget. Ett trauma som senare elegant löstes av Arbetsmiljöverket när det gav butiksägaren ett vitesförläggande på 50.000 kronor. Han bötfälldes eftersom han inte kunde tillhandahålla en trygg arbetsmiljö för personalen.

-Maggots tamagotchi, Mahmoud Abbas, pressas till förhandling efter att USA under den vansinniga Donald Trump skurit ner bidragen till kleptokratin. Ett av kraven Donald har är (förutom att Palestina istället för att skicka mördarpatruller till Israel skickar förhandlingsdelegationer med mandat) att Camp Davies avtalet även ratificieras av sagde Mahmoud. Världen väntar med spänning på Den Humana Stormakten Sveriges reaktion. Eller inte…

-det går så jävla bra nu för Maggan ”Tomma Lador” Anderssons Sverige att Regeringen tvingar SIDA att flytta ut från Östermalm till Botkyrka för att sänka hyreskostnaden.

-Sveriges Statsminister i Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering lite överraskande under annonsering av SIDA-flytten till det socioekonomiskt utsatta Botkyrka förklarade att vi alla i Den Humana Stormakten Sverige ”deltar i ett framtidsprojekt” och att det är viktigt att ”alla känner sig delaktiga”. Kan detta framtidsprojektet vara i linje med DÖ? Det vill säga ett projekt ingen innan det introducerats tidigare hört talas om, ingen valt och när den väl sjösatts ingen utanför den politiska innersta kretsen vill ha?

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar