Förövrigt noterar vi att

-även den anrika Wall Street Journal har svårt att inte yla med i det orkestrerade Trumphatet. Inför presidentens besök i Davos ställer tidningen frågan vilken Trump gratisätarna i Davos kommer att få möta, populisten (som vann valet på att vilja samma saker som väljaren) eller den taktlöse ledaren (som trots kongressens obstruktion fått fart på tillväxten, i skarp kontrast till sin företrädare krossat ISIS och bromsat Putins aspiration på världsherravälde samt fått Kina att ta i tu med Nordkorea).

-LO-basen, Karl-Petter Thorwaldsson, i Våldtäktsflamman morskt påstår att Trump hamnar först på nummer 543 av alla han vill träffa i Davos. Vad en toppsosse som Karl-Petter skulle prioritera före ett möte med en av världens mäktigaste och definitivt den mest uppmärksammande politikern och ledaren på planeten, kan eventuellt en okulärbesiktning av fackpampens rondör förklara. Davos kan som ingen annat ställe och på andras bekostnad traktera en bon vivant.

-när socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil och en kollega till honom stängts av efter att det läckt ut att de (givetvis helt på eget initiativ) drivit en ”trollfabrik” från sossarnas partikansli på Sveavägen 68 (även denna valrörelse), borde en Vän Av Ordning ställa sig frågan om inte vänstermänniskor generellt projicerar egna mörka böjelser på sina politiska motståndare. I kontakt med verkligheten har det med all önskvärd tydlighet och över jordklotet visat sig att de som gapat högst över påstådda övertramp och orättvisor inte bara varit fin-fina vänstermänniskor utan i högsta grad själva aktivt och regelmässigt, bidragit till dessa (politiskt våld, svinaktiga debattknep, kvinnoförnedring, utnyttjande av annans trångmål , våldtäkt, fejk nyheter och näthat) övertramp och orättvisor. På sig själv tror man sig känna andra.

-samtliga riksdagspartier 7 månader innan valet och efter över 300 skjutningar under 2017 tydligen är överens om att polisen behöver förstärkas för att gängvåldet ska upphöra. Det påstår i alla fall Våldtäktsbladet, som har varit i kontakt med partierna. I dag. Förra året vid den här tiden var samtliga ansvariga partier upptagna med att hävda att No-Go-Zoner bara var ett påhitt av den där Trump.

-samtliga riksdagspartier (utom ett) som 7 månader innan valet är överens om att polisen behöver förstärkas har under de senaste 7 åren jobbat hårt för att sagda poliskår och samhälle skall befinna sig i dagens utsatta situation.

-i alla fall FÖNVA-mannen skulle så här 7 månader innan valet vilja veta varför samtliga riksdagspartiers (utom ett) omsorg om utlänningar på sina skattebetalande landsmäns bekostnad inte är rasism när det omvända per automatik alltid tycks vara det.

-lite humor är det allt när sossarna i Timrå ishall så här 7 månader innan valet har sargreklam med ”utveckla, inte avveckla den svenska modellen” samtidigt som partiet med den konsekvent genomförda massinvandringen i all väsentlighet och för alltid har avvecklat Sverige. Inte bara som modell utan som nation.

-antalet misstänkta krigsförbrytare i Sverige ökat med strax under 100 procent på 2 år. 2015 utredde Eliassons superstyrka 42 fall, för att 2017 trassal in sig i 79 ärenden. Om dessa kommer att leda till åtal är lika oklart som om allmänheten av den svenska ständigt sanningssökande helt objektivt massinvandringskramande pressen under valrörelsen kommer att underrättas. Inte heller är det klart om ökningen av krigsförbrytelser bland ”svenskar” står att finna i att ”vi reser mer nu för tiden”.  Förhoppningsvis kan vi göra som med överfallsvåldtäkter och mord, hänvisa till den nya flugan – ökad anmälningsbenägenhet.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar