Förövrigt noterar vi att

-med TT som nyhetskälla behöver man inga fejk news. Enligt Tidningarnas telegrambyrå föll Dow Jones (0,6 procent minsann) i måndags på grund av ”oro för handelskrig”. Nasdaq steg samtidigt med 0,4 %, till en ny rekordnotering. På samma oro får man förmoda.

-The House Intelligence Committee’s senaste rapport om Donald Trumps samarbete med Putin inte har något sanningsvärde då kommittén och rapporten helt avfärdar alla misstankar om slikt. För den ständigt sanningssökande helt fejkfria Trumphatarpressen har amerikanska statliga undersökningar och myndigheter bara trovärdighet om dessa bekräftar sagda sanningsökares Trumpbild.

-Den Humana Stormakten Sverige fortsätter med oförminskad styrka och ansträngning att stärka den svenska försvarsmakten. Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering har beslutat ge Försvarshögskolan examenstillstånd för både master- och forskarnivå. Förhoppningen är sannolikt att FHS egen starkt politiserade terrorexpert, Hans Brun, ska få hjälp att förklara för allmänheten varför ”ingen hade kunnat förutse” den islamistiska terrorvåg som följt i spåren av den okontrollerade massinvandringen till Europa av islamistiska terrorister och att lugna sagda allmänhet vid nästa terrordåd i Sverige med att terrordåden ”i ett historiskt perspektiv minskar i Europa”.

-Rex Tillerson har aldrig varit mer populär och rejäl som när han fick sparken av Trump som utrikesminister. Innan han gavs silkessnöret var han bara en farlig neocon med ohälsosamma rysskontakter från sin tid i oljebranschen.

-eftersom Trump-administrationen inte direkt anklagar Putin och Ryssland för mordet på två ryska dissidenter i London bevisar det att Trump går i Putins ledband på samma sätt som Lövdens tystnad bevisar motsatsen.

-det i princip är samma människor och krafter som oroas över att ryssarna genom hokus pokus ska kunna styra eller i alla fall påverka valen i Sverige, som hårt arbetar för att via den okontrollerade massinvandring av islamister i grunden förändra Sverige.

-Sverige blir mer fantastiskt för var dag som går (mot valet). Inte nog med att de för varje dag ännu nyare Moderaterna avrustat Sverige militärt och kulturellt, socialdemokraterna aktivt plundrar gamla, sjuka och fattigpensionärer. Nu mobiliserar journalistkåren sina styrkor för att ställa sig bakom maktens försök att strypa yttrandefriheten. Och allt detta för Din skull och i Ditt namn.

-SVT:s stora tittarsuccé (där samtliga avsnitt i årets säsong har haft minst 1,2 miljoner tittare) ”Veckans Brott” läggs ner. Det är ju val snart.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar