Förövrigt noterar vi att

-alla de socio-ekonomiskt utsatta områden vi har i den Humana Stormakten Sverige de facto åtnjuter exakt samma bidragsfinansierade nyttigheter (gratis sjukvård, gratis skola och utbildning, barnbidrag, föräldrapenning, försörjningsstöd och ytterligare några dussin olika bidrag och välfärdstjänster som de kvarvarande och allt färre icke-utsatta områdena (till exempel Täby, Danderyd och Skanör-Falsterbo), varför de per definition inte torde vara eller ens definieras som några ekonomiskt utsatta områden. Som om vi tar bort begreppet ”ekonomiska” i de socioekonomiskt utsatta områden har vi kvar ”socio”, ”utsatta” och ”områden”. Områden som är utsatta av sig själva?

-FÖNVA-mannen gissar att valåret 2018 kommer att se ungefär lika många brinnande moskéer, asylhem, bilar och förorter som under 2017. Gissningsvis kommer även 2018-års attentat på samma sätt och med samma framgång som attentaten och terrorattacker under 2017, 2016, 2015 och 2014 kunnat härledas till det fruktade dödsnazister inom SD och den ständigt växande främlingsfientligheten bland ursprungsbefolkningen

-korrelationen mellan de Demokratiskt styrda områden (delstater, kommuner och städer)  i USA som motsätter sig USA:s federala immigrations- och arbetsmarknadslagar och områden i USA som utnyttjar billig illegal arbetskraft fortsätter att vara skyhög.

-det är oklart om Oaklands Demokratiska borgmästare Libby Schaaf (hon som till mediajubel förekom den federala polisens planerade arresteringar av illegala immigranter med brottsregister genom att offentliggöra detaljer kring operationen) med partivänner i USA:s Kongress ser stadens obstruktion av Donald Trumps federala lagar och undermineringen av den federala sammanhållningen (Unionen) som startskottet till ett nytt Demokratiskt uppror mot Unionen. Den minnesgode vet att (det första?) inbördeskriget i USA (1861-1865) startades av det Demokratiska partiet i South Carolina genom att beskjuta Fort Sumter och konkretiserade hela Söderns obstruktion och underminering av de federala (arbetsmarknads)lagar Abraham Lincoln ville pådyvla hela nationen.

-om Nordkorea går med på att skrota sina kärnvapen på riktigt kommer Donald Trump då att få Nobels Fredspris, eller går det till Barak Obama igen?

-Angela Merkel, efter 170 dagars kohandel partierna emellan, till slut fick förlängt förtroende att som rikskansler fortsätta köra Tyskland och Europa i botten med sin nödvändiga, lönsamma och moraliskt överlägsna massinvandringspolitik. Denna gång med minsta möjliga marginal (364 av parlamentets 709 röster vilket är nio röster mer än de 50 procent som krävs) och där nästan 10%  av det eget partiets delegater (35) la ned sina röster.

-Sverige genom tiderna sämsta regerings utredare och Transportstyrelsens internrevisor frågar sig varför näringsdepartementet inte reagerade när myndigheten själv lämnade in sin riskanalys i slutet av 2015. Svaret kan vara det samma som förklara varför och om (s), (vpk), (mp), (M), (KDS), (C) och folksocialisterna av valmanskåren 2018 får förnyat förtroende att fortsätta med projekt ”Den Humana Supermakten Sverige”.

-det är skillnad att gå i Putins ledband och gå i Putins ledband. I alla fall för den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande mediakåren. Att Labours marxistiska ledare Jeremyn Corbyn vägrar att göra gemensam sak med den brittiska regeringen och fördöma den ryska underrättelsetjänstens avrättningar av dissidenter i London innebär inte att han är i Putins fickor. De vet den ständigt sanningssökande och helt vänsterkramande pressen eftersom Donald Trump med entourage redan sitter där..

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar