Förövrigt noterar vi att

– det inte borde förvåna någon att de många självutnämnda talespersonerna för det svarta Amerika, de svaga Amerika och USA:s alla kvinnor rasar mot Trumps politik, Trumps rasism och Trumps USA trots att arbetslösheten bland svarta och kvinnor är den lägsta historien, huvuddelen av USA:s lönearbetande fått eller kommer att få skattebonusar direkt i plånboken samtidigt som vålds- och rasbrott inte ökat sedan Obamas 8 år vid makten. Dessa apostlar avnjuter som bekant sina bekväma liv bakom säkerhetsvakter och gallergrindar i Hollywwood, Washington DC och på New Yorks finare adresser när de inte jetsettar bort med entourage och privatplan till av säkerhetsvakter och gallergrindar säkrat valfritt exklusivt exotiskt himmelrike på jorden.

-Alyan Kurdi (3-åringen som på grund av sin girige far bragtes om livet tillsamman med otaliga och för hyenapressen helt ointressanta betalande flyktade lycksökare på väg till Europa från Turkiet över Egeiska havet) tydligen försvann i hysterin över vad Facebook och andra sociala media spelar för roll i påverkansoperationer och när Du och jag ska välja parti eller tycka till om det minsta.

-om Trump exkluderar EU från USA:s ståltullar för att bara gälla de länder EU redan infört ståltullar mot, borde Trump då höja sina tullar för att harmoniera med EU-nivån och är tullarna då lika oskadliga för den globala handeln som EU:s?

-Dow Jones äntligen föll, varför Lars Wilderäng, Di:s självutnämnda experter och nestorn inom ekonomi, Wolfgang Hansson, kommer att kunna förklara att tullar mot Kina är dåligt för världsekonomin om de införs av USA men nödvändiga för sysselsättningen om de införs av EU.

-det säkert bara är en händelse som ser ut som en tanke att DN, dagen efter att de ny-ny-nya syltryggarna sparkat Hanif Bali på grund av DN:s fejkade nyheter om säkerhetsläckor och signalspaning, presenterar en opinionsundersökning beställd och betald (Ipsos) som visar att Ulf Kristenssons parti växer i väljarsympatier.

-Försvarsmaktens chef, den av Sveriges Sämsta Regering politiskt utnämnde generalen Michael Byden, fortsätter att implementerar Värdegrund FM 2018. Efter att ha sparkat generalmajor Anders Bränntsröm för att denne förklarat för leif Östlig och andra medborgare vad ”i helvete de får för skatten”, snuvat samtlig anställda på skälig övertidsersättning vid utkommenderingar till samhällsräddande verksamhet, i spåret efter #meetoo-hysterin summariskt avskilt medarbetare från sin tjänster, symboliskt marscherat i Pride-tåget första ledet mot politiskt tolerans i allmänhet  och SD i synnerhet kom i dagarna turen till en ung officer som (efter att följt handbok FM sociala media) fråntagits sina tjänster och sannolikt även befordringsgång då han på twitter uttryckte åsikter hans chefer inte gillade eller kunde stå bakom.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar