Förövrigt noterar vi att

-ryssen, precis som svensken, under det senaste 4 åren fått det allt sämre. Men där ryssens realinkomster, hälsovård och utbildning fått stå tillbaka för Putins målmedvetna arbete med att upprätta om inte sovjetväldet så det ryska imperiet (med en kontinuerliga upprustning av krigsmakten och idoga försök att annektera gamla Sovjetrepubliker) kan svensken trösta sig och nästa generation med att Cirkusdirektör Lövden tillsammans med Stridshingsten och övriga DÖ-nickar i demokratiskt ordning (till en kostnad av höjd pensionsålder, raserad äldrevård, havererad skola, impotent ordningsmakt, oförmåga att försvara vald del av Sverige, eftersatt infrastruktur och expanderande laglöshet) i grunden förändrat ett land som sedan inlandsisen drog sig tillbaka varit relativt homogent till en multikulturell (om än inom kort monoreligiös) Humanitär Stormakt. En humanitär stormakt som till skillnad mot den återupprättade ryska stormakten inte hotar någon annan än sig själv och sina innevånare

-det för Vän Av Ordning blir smått surrealistiskt när åsiktsmonopolet (den godkända mediamobben och den politiska makten) i Sverige jagar distributionsoligopolet (Youtube, Facebook och Google) för att den senare vågar distribuerar en från åsiktsmonopolets avvikande uppfattningar och verklighetssyn. Avvikande uppfattningar och verklighetssyn sagda monopol i mångfaldens och demokratins namn anser sig nödd och tvingad att förbjuda.

-USA:s aktiemarknad fortsätter att (i det korta intervallet)uppträda volatilt. Enligt den samlade Trump-hatande börsexpertisen har volatiliteten inte något som helst samband med att börserna under 2017 dagligen passerade All Time High, utan beror enbart på den ekonomiskt illiterata fastighetsmiljardären, tillika USA :s presidentens mer än ettåriga vanstyre. Trump förstår enligt den högljudda expertisen inte konsekvensen av att hota med tullar och tariffer (vilket, tillskillnad från när det införs av EU, BRIC eller Tigerländer, alltid är det samma som att förklara handelskrig ) för den amerikanska exporten till Kina. En export som i dagsläget för USA står för hela 3 miljarder dollar årligen och motsvarar cirka 6 procent av den samlade kinesiska exporten till USA under förra året.

-den officiella kriminalstatistiken för 2017 nu har publicerats. När det gäller antalet anmälda våldtäkter har de ökat med 654 till 7.370 brott vilket är en ökning med 10 procent på ett år. Också det dödliga våldet ökar, under 2017 noteras den högsta nivån sedan Brå började föra statistik år 2002. Det handlar om 113 konstaterade fall i Sverige, en ökning med 7 fall jämfört med föregående år. Om det finns ett samband med att Sveriges befolkning under 2017 nådde 10.000.000 strecket och på mindre än 10 år ökat  med just 10 procent skall FÖNVA-mannen låta vara osagt. Vad som dock inte är osagt är en av siffrorna till buller och bång, pukor och trumpeter välkomnats av Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering, den ynkligaste oppositionen genom tiderna, informationsmonopolet och kultureliten. Den andra datan har i möjligaste mån avfärdats, ignoretats eller tystats ned.

-trots att vi blivit så många fler på så kort tid i Sverige saknas det helt plötsligt ofantligt många poliser, plitar, lärare, sjuksköterskor, läkare, socialarbetare, byggarbetare och raketforskare.

-det för Vän Av Ordning känns lite märkligt att de partier som ingår i Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering går ut med ”krav” och ”löften” inför valet 9:e September. Allt de behöver göra är att lägga fram dessa som lagförslag och Propositioner i Riksdagen. En Riksdag som genom DÖ under  3 år garanterat minoritetsregeringens alla förslag och Proposiioner.

-SVT, enligt Eva Beckman (programbeställare och sannolikt även åsiktskontrollant) ska och värnar om traditioner och högtider varför SVT skrotar den svenska traditionen att låta studenter (i detta fall Lunds) sjunga in våren.  Ingenstans i vare sig Koran eller Sura framgår det att våren skall sjungas in genom studentens lyckliga dag. Och om någon skall få fröjdas åt ungdomens vår så inte är det de många otrogna i detta kalifat. Barngiftermål är som bekant inte förbehållet en dhimmi.

-det måste kommit som en överraskning för Putin, (om nu den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande pressen, FBI och politikeretablissemanget har och hela tiden haft rätt om Trumps samarbete med Ryssland) att USA utvisar ett 60 tal ryssar för något så trivialt som mord på dissidenter i Storbritannien. Det är däremot ganska säkert att Putin räknade med att Angela Merkel skulle avvakta så länge hon kunde. Killen har inte varit KGB:s högste chef i DDR för inte…

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar