Förövrigt noterar vi att

  • USA:s godhetsmaffia får skicka en tacksamhetens blomma till den allestädes närvarande helt objektivt Trumphatande pressen. Utan USA-pressens nya högre och självpåtagna kall som agendasättande propagandister – i stället för ständigt sanninsgsökande helt objektiva nyhetsberättare – hade dessa godhetsknarkare tvingats till en förödande självransakan. Efter att godhetsmaffians lynchmob mycket publikt tagits med brallorna vid knäna efter ett högljutt ställningstagandet under Covington-incidenten, spikade sagda mob upp sitt hat och hopp på att alla som bär Maga-kepsar (Make America Great Again) är ondskan inkarnerad. Beviset och hoppet ställdes till attacken på den svarta öppet homosexuella skådespelaren Jessi Smollet,  En attack som var iscensatt av Smollet självt och där de inhyrda rasisterna var gambianer… 
  • en hijabklädd och ISIS-sympatiserande kvinna får symbolisera hur Den Humana Stormakten officiellt ser på ett inkluderande välkomnade av nyanlända. Och så finns det fortfarande människor i Sverige som tror på att riket håller på att smygislamiseras. 
  • den avsatte FBI-chefen Andrew McCabe i en intervju med den ständigt sanningssökande helt objektivt Trump-hatande pressen erkänner att han aktivt försökte få Trump avsatt med motivet att han skulle vara sinnessjuk. Det intressanta i intervjun var för Vän Av Ordning att den dreglande mediahopen utgick i från att det var Trump som utan minsta medicinska historia och empiriska bevis skulle var sinnessjuk – och inte McCabe som utan minsta bevis annat än pressens påstående där om i princip förberedde ett förräderi på den amerikansks konstitutionen för att hjälp ett politiskt parti att olagligen gripa makten.
  • när samtliga ”sanningar” om Trump faller ihop som korthus återstår bara ett oresonligt hat mot tingens natur för det Demokratiska partiet. Ett hat som många nu börjar varna (fast tvärt om givetvis)  kan komma att splittra landet. Kanske på samma sätt som de gånger Demokraterna oresonligt satt sig upp mot de federala lagarna. Den minnesgode vet att det då ledde till inbördeskrig och 100 år senare stora raskravaller.  
  • det är så olika det där med indignation i den icke existerande åsiktskorridoren Sverige. När Ebba Bush Thor i riksdagens talarstol till slut tröttnat på sossarnas  nättroll och Våldtäktsbladets självutnämnda åsiktskommissarie, Anders Linbergs verbala svineri i samband med Centerns och överlöpapartiet Libiralernas monumentala svek mot landet och borgerligheten – var det ett  angrepp på demokratin. När den av skattebetalaren sedan 2009 övergödda EU-parlamentarikern och eviga sossen, Marita Ulvskog stämplar Di:s PM Nilsson som nazist och värre (SD sympatisör) för att han i en ledare uppvisar förmåga att räkna och förstå är det tyst och öde som en vanlig morgon i ett bidragsberoende valfritt utanförskapsområde i Den Humana Stormakten Sverige.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar