Förövrigt noterar vi att

  • Den Humana Stormakten Sverige ger de belackare som anser att Stormakten är för mjuk mot hemvändande krigsförbrytare, svar på tal. I dagarna dömdes en ”syrier” i Örebro  till 1,5 års fängelse för brott mot krigets lagar. Mannen hade kämpat mot ISIS och poserat bland stupade ISIS-mördare. Tingsrätten menade att då mördarna var satta ur stridbart skick var dessa fredade, varför ett poserande var att kränka de stupades rättigheter. Något som kan förklara varför det svenska rättsväsendet i parti och minut ger amnesti till de hemvändande ISIS-mördare som bränt levande krigsfångar, flått civila medan de hämningslöst våldtagit kvinnor och barn. Sannolikt menar Den Humana Stormakten Sverige med UD i spetsen att då ISIS offer i regel inte varit försatta ur stridbart skick inte kan anses vara fredade.

  • organisationer mot våldsbejakande extremism ( utanför Den Humana Stormakten Sveriges direkta kontroll) varnar i dagarna för att hemvändande ISIS-mördare rekryterar nya ”resenärer” i de bidragsfinansierade källarmoskéerna i Malmö. Ett påstående som likt allt annat negativt i Den Humana Stormakten Sverige kan avfärdas som svartmålning och faktiskt alltid skett i Sverige – sedan urminnes tider.

  • Donald Trump´s målsättning att internationellt förbjuda dödsstraff för homosexualitet givetvis kommer att fördömas som den arroganta kulturimperialism det i själva verket är.

  • EU överväger att fördröja Brexit fram till 2021 eftersom organisationen anser att det är upp till Bryssel att fritt bestämma över hur mycket och hur länge det brittiska folket skall få betala för att de vågar lämna Bryssels överstalighet.    

  • Muellerkommissionen sannolikt kommer att presentera frukterna av sitt hårda arbete (med att hitta kopplingar mellan Trump och Ryssland) genom att inte presenterar något alls. Något som givetvis bevisar att den Trump-hatande kommissionen sammansatt av Clinton-supportrar i själva verket dansar efter Trump’s pipa.     

  • MSB som inte riktigt klätt sig själv i ära och framgång efter de återkommande debaclet med de riksomfattande skogsbränderna och de ständigt ökade antalet icke-existerande no-go-zonerna nu, på begäran av en nationalsocialistisk intresse-  och påtryckarorganisation – den starkt islamiserade Tro och Solidaritet – släppa allt de har för händerna för att undersöka huruvida hat-brott kan användas för att stämpla och åtala politiska motståndare.   

  • de svenska medborgare som mot förmodan och de statsgodkända nyhetskanalerna upplever att våldsbrotten ökar, att den offentliga servicen minskar i takt med att skatterna höjs, får trösta sig med att SD tack vare riksdagens övriga partier i alla fall inte har något som helst inflytande över svensk inrikespolitik.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar