Förövrigt noterar vi att

  • nu när Storbritannien, USA och Danmark river medborgarskapet för ISIS-mördare och som Ungern stänger sina länder för ”hemvändare” är snart Den Humana Stormakten Sverige ensamt om att inte vara extremt.

  • det svenska flygvapnets och övrig självutnämnd svensk försvarselit upprördhet mot att Ryssland – på internationellt territorium genom att flyga för ”nära” – markerar mot ett svenskt signalspaningsplan (läs spionplan) är ganska naturlig med tanke på att sagda gäng valde bort att marker mot den ryska simulerade bombattacken mot Stockholm, då det begav sig. Den minnesgode vet att det under den så kallade ”Påsk-incidenten” var Finland som först upptäckte flygföretaget och att det sedan var Nato som avvisade det samma. Detta då våra svenska piloter hade påsklov.

  • CNN helt plötsligt inte bara rapporterar om hur uselt läget i Nordkorea är för invånarna, utan moraliserar dessutom över sakens natur. Det har verkligen hänt mycket sedan mediadrevet med CCN i spetsen högljutt hyllade dikatorn och dennes syster för modet att stå upp mot Trump’s utrikesminister Pompeo genom att sitta ned under vinter-OS.   

  • inte ens SCB försöker längre mörka det pågående folkutbytet våra folkvalda valt att genomföra i och med bygget av Den Humana Stormakten Sverige. Statistiska Centralbyrån låter den hugade veta (något som exkluderar den ständigt sanningssökande helt objektivt agendasättande statsgodkända pressen) att Sverige på 18 år begåvats med 1,8 miljoner nya arbetsovilliga kulturberikare -eller att 17 % av rikets officiella invånare numera inte bryr sig ett smack om klassiska värdegrunder såsom kvinnofrid, jämlikhet, religiös- och sexuell tolerans samt att land med lag skall byggas. Tack alla folkvalda för att Sverige nu  blir mer spännande för var dag som går och varje nyanländ.

  • Våldtäktsbladet spekulerar (och promotar) i Erik Ullenhags comeback som Sveriges nemesis och Överlöparpartiet Liberalernas näste Quisling. Erik har sedan DÖ lekt  ambassadör i Jordanien men framförallt agerat reseledare för världen alla kulturberikare och ISIS-mördare.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar