Förövrigt noterar vi att

  • DN – ledande organ i  striden mot de mörka krafterna som genom att beskriva effekterna av den okontrollerade massinvandringen vill svartmåla Den Humana Stormakten Sverige – avslutar i veckan en artikelserie som svartmålar Ungern. Ungern, får vi veta av Pjotor Wolodarski, är ett fattigt land, utan hopp som ingen vill stanna i. Att ekonomin under en 10-årsperiod ökat med 30 procent och att tillväxten även i år är bäst i Europa avfärdas med den så kallade ”catch up-effekten”. Eftersom Ungern –  i skarp kontras med framgångssagor som exempelvis Sverige och Tyskland men i likhet med alla länder varifrån den till Sverige och Tyskland helt nödvändiga massinvandringen kommer ifrån – startar från en sådan stor fattigdom är det lättare att växa med stora tal, tydligen.

  • den senaste undersökningen om polisen rasism i USA avfärdas då den kom fram till fel sak. Dels visade den att afroamerikaner/människor av färg (eller vad som för tillfället gäller för att beskriva svarta amerikaner) i antal och procent ligger i topp avseende brott, att svarta poliser sköt lika många svarta som vita poliser sköt svarta och att vita brottslingar hade störst risk att bli skjutna av en amerikansk polis och det oavsett polisens hudfärg.

  • Talib, amerikansk invandrad kongresskvinna menade att hennes viktigaste uppgift som nyvald i USA:s kongress var att jobba för Palestina.  Därför valde hon att inte åka till Israel för att besöka sin gamla, sjuka mormor. Ett beslut som är logiskt för alla med TDS, nazistsympatier, bara är galen eller är medlem i DNC.

  • Twitter inte har några problem med hat och nättroll om dessa är betalda annonser från kinas regering som denna gång riktar sig mot demonstrationen i Hongkong. Det gäller att hålla rätt nättroll och rätt hat borta – det som inte kan betala för sig med billig el (Sverige) lagstöd (USA:s Demokrater) och beskydd (Kina).

  • Hertigen och hertiginnan av Sussex har på 11 dagar bordat sitt privatjet för jäääteviktiga resor. Något som inte skulle ha stört Vän Av Ordning om det inte vore så att Hertigen på Googles 40 miljoner kronors-jet-set-konferens om miljön på Sicilien, barfota höll ett passionerat tal om ”hållbarhet efter att i Vouge låtit meddela att planeten inte klarar av mer än max två barn per par. Som hans höghet och Trump-hatande trofé fru så passande konstaterar : ”med privilegier kommer ansvar”.

  • det i Den Humana Stormakten Sverige är lika självklart att vara livrädd för att jorden – på grund av global warming och klimatförändringen – går under om 10 år som det var att ha samma övertygelse för 10 år sedan.

  • det i Den Humana Stormakten Sverige är lika självklart att med alla medel (tillåtna som otillåtna) stoppa det dödliga hotet från Sveriges 300 hittills ostraffade nazister som det är islamofobi (fobi är en enligt uppslagsverk en omotiverad och okontrollerad rädsla)  att varna för effekterna en decennielång okontrollerad massinvandring av militanta, intoleranta, manliga, kvinnohatande islamister kan ha på ett öppet, jämlikt och kristet sekulariserat samhälle med världens sämsta polis i kombo med världens bästa sociala skyddsnät.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar