Förövrigt noterar vi att

  • kvalitetstidningen Di menar att ”pundet rasar” efter att Boris Jonsson gått till attack mot EU:s – för FÖNVA-mannen rätt obegripliga och sannolikt enbart obstruerande – förvirrade krav på gränslösning mellan Nordirland och Irland. Svaret på en för svensken mer relevant fråga – vad som får den svenska kronan att, om inte rasa så illa fall åka tandem med den turkiska liran (trots att Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regering inte går till attack mot någon annan än Norge, går i takt med Bryssel, under 10 år ökat befolkningen med 1 miljon raketforskande afghanska gymnasieingenjörer från Syrien, stängt ned våra kärnkraftverk, snart förbjudit platspåsar, återinfört världens högsta skattetryck och begåvat världen med sankt Greta) – blir oss samma kvalitetstidning skyldig.

  • det är inte första (eller sista gången) det vänsterextremt globala mediamobben gör gemensam sak med den globala industriella miljörörelsen. Denna gång blir det dock extra absurt då dessa två instanser inte bara skall försvara kulrurelitens rätt att leva som kungar utan faktiskt aktivt försvarar riktiga kungars priviligierade liv på undersåtens bekostnad. Hertigen och Hertiginna av Sussex kan visst använda sitt privatjet (bara under augusti reste de unga tu 4 ToR  till 4 partyevent på 11 dagar) eftersom, för att citera den politiskt och sexuellt korrekta Ellen DeGeneres (som trots sin där och då mediahypade bergfasta övertygelse om motsatsen ännu inte sitter i av Trump upprättade koncentrationsläger för homosexuella) ”de är så fiiina människor och gör så fiiiina saker för miljön” med det inte det så lite stolta tillägget att hon och ”Portia träffat Prins Harry och Megan, och de var såååå trevliga och fiiiina människor så”. Även Elton John ställer han upp för hertigparet och låter meddela att han minsann inte bara betalde hertigparets resa utan också donerat pengar till en miljöfond” för att neutralisera parets resa till sin årliga glamorösa fest i Nice. Det är skillnad på Folk och vanligt folk.

  • då Trump i handling är en dålig förebild för Klu klux klan-medlemmar, Vit Makts-anhängare, Nazist-supportrar och judehatare världen över får dessa söka moraliskt stöd via det globala vänsterextrema mediakomplexet med CNN och New York Times i spetsen. Detta då varken Vita Husets talespersoner, Fox News, Breitbarth eller annan alternativ media ägnar sig åt att vantolka, klippa eller ignorerar presidentens uttalande eller lagförslag. Inga kan som det globala vänsterextrema mediakomplex läsa Donald Trumps inre rasistiska tankar och dechiffrera hans hemliga signaler till nazister och andra rasister.

  • när både press, åklagare, polis och Ygeman – mot bakgrund av den låga ålder på de inblandade (offren är båda minderåriga och en av gärningsmännen är enligt egen utsago under15 år) – är extremt förtegna om den våldtäkt som anmäldes i Jämtland i helgen, gissar FÖNVA-mannen att ingen norrman, islamofob eller Borlängenazist är inblandad.

  • eftersom Prins Andrew var en ofta sedd gäst på Epsteins Orgi-island och dokumentationen som låg till grund för FBI och Demokraternas olagliga avlyssning av Trump-kampanjen kom från brittiska underrättelsetjänsten, borde det vara mer sannolikt att det är britterna (och inte ryssarna) som  försöker påverka den demokratiska och juridiska processen i USA.

  • Portlands polischef menar att antifa-protesten mot att Trump vill stämpla antifa som hemma-terrorism, var fredlig. Något som det globala vänsterextrema mediakomplexet håller med om då det faktum att 13 personer arresterats och förbipasserande filmat våldsamheter mot förbipasserande inte anses vara värt att vare sig prata om eller visa.

  • CNN vägrar blankt att ta sexanklagelsen mot TV-ankaret och den hudfärgskorrekta Don Lemmon på allvar. De avfärdar anklagelsen och offret efter att han (offret) genom att ta en selfie utanför CNN-kontoret med texten ”här jobbar en sexbrottsling” skall ”ha sagt så fruktansvärda saker på twitter om CNN”. En hantering som tillsammans med själva anklagelsen inte får så stort utrymme i den globala vänsterextrema mediacirkusen eller på Google. Den som söker på den svenska varianten ” Don Lemon anklagad” får som fem första rubriker ”CNN profiles – Don Lemon – Anchor” följt av ”Don Lemon – Wikipedia”, ”Don Lemon : No obstruction, no colussion? Not True” och ”Kanye West stödjer Trump – kallas hora och neger på CNN” samt FÖNVA-mannens favorit ”CNN-profilen: Vita män vårt största hot”.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar