Förövrigt noterar vi att

  • det ännu inte internationellt – men lite överraskande av Sveriges genom Tiderna sämsta justitieminister Mollgan Johansson – uppmärksammade Malmö-mordet sannolikt bara är ännu en påverkansoperation iscensatt av Putin. Allt i syfte att hjälp Trump vinna valet i USA 2020. Allt annat faller på sin egen orimlighet. För det skulle i så fall innebära att New York Times även när det gällde artiklarna om Sverige var helt ute och cyklade, eller ännu värre, helt enkelt ljuger av politiska skäl.

  • en hel (kriminell) klientvärld med spänning väntar på Anne Rambergs kraftiga fördömande av Mollgans hård ord mot Malmö-mördarna. Att till världens ände jaga –  innan dom fallit helt oskyldiga – människor, måste väl ändå vara värre för Sveriges Advokatsamfunds altruistiska ordförande än att höja straffskalan för grupp- misshandels- och överfallsvåldtäkter i Sverige. Något den minnesgode vet att Anne med invektiv och brunsmetning av våldtäktsoffer helhjärtat motsatte sig då det kom på tal.

  • minnet tydligen är kort när Säpo varnar för ökad attentatsrisk från högerextremister. Den Humana Stormakten Sveriges hemliga polis menar att ”enskilda individer inspireras av tidigare attentat”. Ett uttalande med tydlig adress till alla som står till höger om DÖ med avsändare Brevik, Brenton Tarrant och El Paso-mördaren. Den minnesgode – som tydligen inte hittas vare sig hos Säpo, den ständigt sanningssökande pressen, Sveriges Genom Tiderna Sämsta regering eller den tjattrande klassen inom kulturadeln – vet att alla terrordåd efter 11:e september enligt den omedelbart fastslagna sanningen inte inspirerats av vare sig enskilda individer, någon ”ism”, religion eller politik utan av socioekonomiska faktorer som fattigdom, upplevd utsatthet, upplevda orättvisor, USA-imperialism och det västerländska konsumtionssamhället.

  • det tydligen är skillnad på bilar och skog för twitterati i Den Humana Stormakten Sverige. Macron illustrerade sina twitter-inlägg om bränderna i Brasilien, sin egen betydelse och Bolsanaros uselhet med brinnande skog från andra världsdelar och kalenderår. Allt till jubel och ryggdunk från Våldtäktsbladets alla inhyrda  hyenor. Annat ljud i källan var det när Sveriges ynkligaste oppositionsledare, Uffe ”tuff” Kristersson, vek ned sig efter att sagda hyenor gjort stor sak av att de bilar som brann i De Ny-ny-nya moderaternas val-film om bilbränder i Sverige  – var ifrån Kanada.

  • då Uffe ”tuff” Kristersson plagierar Sveriges Genom Tiderna Sämsta Statsministers ledarskap lämnas jobbet att  sparka Hanif Bali ur några kommittéer till Tobias Billström.  Denne åsiktlojala Lakeitel talar sannolikt sanning när han säger att Partiet inte sparkar Hanif för att han baktalar en partikamrat. Det Ny-ny-nya Moderaterna har under Uffe ”amöban” Kristersson aldrig ställt uppför partikamrater som blivit baktalade. Det vet både Hanif och Ann Heberlin allt för väl.

  • Carl Bildts internationella insatts  – vars storhets ifrågasättande till slut fällde Hanif Bali – har beröringspunkter med Palmes dito, Koffi Annans dito och Obamas hela politiska gärning. Trots att ingen kan sätta fingret på en enda positiv gärning är det helgerån att ifrågasätta effekten av dessa helgons vandel och beslut.

  • de Demokratiska hoppfulla presidentkandidaterna har några gemensamma nämnare. Ingen har någon egen politik eller policy och samtliga pekar ut Trump-supportrar som rasister. De verkar rörande överens om att sagda supportrar snarats  – genom öppna gränser – måste utplånas eller i alla fall bytas ut.

  • för den som inte lider av sista stadiet av TDS (Trump Derange Syndrome) eller inte är helt dum i huvudet blir de Demokratiskt hoppfulla presidentkandidaternas senaste officiella utspel och narrativ lätt förvirrat. Förutom att det ekonomiska uppsving hela USA nu gynnas av (rekordlåg arbetslöshet för alla, börsuppgång, rekordmånga miljonärer, högre tillväxt än beräknat och en rekordstor optimism bland små och medelstora företag) enbart sker tack vare alla fantastiska beslut och reformer Barak ”den helige” Obama genomförde mellan 2009 och 2017, är samtidigt den ekonomiska situationen den sämsta på länge för lågavlönade, minoriteter och småföretag. Detta därför att Trumps politik (som i detta läge tydligen inte surfar på Baraks reformer) bara gynnar de redan stormrika Silicon valley- och Wall street miljardärerna. Just de där miljardärerna som alla innan, under och efter valet mangrant ställde upp för Hillary och det Demokratiska partiet.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar