Förövrigt noterar vi att

  • Brasiliens regnskogar återigen brinner. Något de gjort i urminnestider vid denna årstid. Men, då Brasilien denna gång styrs av någon som ogillas av världseliten, behandlas just denna skogsbrand som inte bara unik utan – till skillnad mot när korrupta kommunister styrde Brasilien – ödeläggande för allt mänskligt liv.

  • det kanske var Jair Bolsonaro som tuttade på de svenska skogarna förra året?

  • den svenska propagandamedian är lika lycklig när EU-politiker vill markera mot Trump genom att inte ta honom i hand eller stå bredvid vid honom när det fotas på toppmöten i Bryssel som de är när Världens Första Feministiska Regerings samtliga kvinnliga delegater täcker huvudet, inte får ta män i hand och står lite bakom männen under statsbesök i Teheran.

  • om det är en självklar och ovedersäglig sanning att Trumps retorik (som de facto i oklippt och icke retuscherat original alltid är ett avståndstagande mot vit-makt-rörelser, nazister, antisemiter, rasister och samhällsomstörtare) splittrar landet – borde inte de som påstår slikt reflektera över på vems sida de då per definition står…

  • för den som inte lider av TDS eller helt upphört att tänka, torde Demokraternas och den Trump-hatande medians recessions-retorik så fort börsen viker, inte bara framstå som ett desperat önsketänkande utan också som en betydligt värre retorik än den de hävdar att Trump använder sig av när han genom avståndstagande skickar hemliga signaler till vit-makt-rörelser, nazister, antisemiter och samhällsomstörtare.

  • sossemaskinen mobiliserar när allmogen får nog av regeringens skamlöshet. Det är viktigt att veta att det inte är Mollgans (eller Sveriges Genom Tiderna Sämsta Regerings) fel att en kvinna med ett spädbarn skjuts till döds på öppen gata i integrationsframgångens Malmö. Mordansvar kan bara smetas på Trump, Jimmie Åkesson och –  i det fall Du inte kan bevisa att du håller på den rätta/goda sidan – Dig käre medborgare.

  • Mollgan Johansson sannolikt begår ministerstyre när han efter otaliga skjutningar (ny-svenska för mordförsök) i ett specifikt fall beordrar polisen att ”jaga de kallblodiga mördarna till världens ände”.

  • Jonas Sjöstedt, brinnande kommunist och partipolitruk för massmorspartiet Vänsterpartiet (kommunisterna) förvirrar sig i ett tweet efter SvT:s propagandareportage om fiffel med vårdjournaler. Jonas, med en tvåårig gymnasielinje i ryggen vet – i skarp motsats till den finansiella och akademiska värden – att ”vinstintressen i välfärden skapar drivkrafter för fusk”. Den store planhushållarprofeten menar att ”behoven måste styra i vården, inte vinstmaximering”. Kanske på samma sätt som ”behoven” styr i framgångssagorna Venezuela, Nordkorea och på Kuba.

  • Jonas Sjöstedt, brinnande kommunist och partipolitruk för massmorspartiet Vänsterpartiet (kommunisterna), vet – efter Mollgan Johanssons förvirrade tweet till polisen efter Malmömordet – att där vinstintressen skapar fusk skapar ideologi framgång. Det är därför Sverige i dag är as-säkert, endast anmälningsbenägenheten ökat och att de uppsatta gender- och mångfaldsmålen inom polisen är framgångsfaktorer – för att uppnå de ideologiska målen.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar