Förövrigt noterar vi att

  • det är en till visshet gränsande sannolikhet att Malmömordet (där en mamma med spädbarn på öppen gatan, mitt på blanka dagen sköts till döds) inte går att kopplas till nationalism, islamofobi eller ens högerextremister.

  • Malmömordet, av det ständigt sanningsökande och helt objektivt statskramande mediakomplexet, snabbt byttes ut mot nyheten om att Sveriges tidigare Folkhälso- och Sjukvårdsminister, Socialminister samt nuvarande Socialförsäkringsminister (behövs en sådan?!) , Annika Strandhäll, drabbats av dödsfall i familjen. Då vi inte ställer grupper mot varandra i mediakomplexets, Stefans och Annikas Sverige får Vän Av Ordning förmoda att Annika var släkt med modern, spädbarnet eller den överlevande mannen i Malmö.

  • för att vara en för Donald Trump oerhört  komprometterande rapport kan nog även den med väl utvecklat TDS tycka att Muellerapporten försvann lite väl snabbt från det ständigt sanningssökande och helt objektivt Trumphatande medieutbudet.

  • det i princip är samma ”experter” som där och då visste att USA och världen skulle drabbas av en recession på grund av att Trump vann valet – som här och nu – vet att USA och världen kommer att drabbas av en recession om Trump envisas med att tvinga Kina till inte bara skriva på ett handelsavtal utan också att följa det samma.

  • intresset för offer och gärningsmän  i Jeffrey Epstein-härvan helt kom av sig i och med pedofilen och hallickens påpassliga frånfälle i säkerhetshäktet. Ett häkte som ytterst stod under Demokraten och presidentkandidaten Bill de Blasios fögderi. Det ständigt sanningssökande och helt objektivt Trump-hatande mediakomplexet verkar har tappat intresset i takt med att exponeringen av Jeffreys kunder innebar att alla spår verkade peka åt fel håll, så här inför valet…

  • CNN – vars motto (“This is CNN, the most trusted name in News”) inte skall tas med en nypasalt utan med betydligt starkare grejer – anställer före detta FBI-toppen Andrew McCabe som expertkommentator. Den minnesgode vet att det är samma Andrew McCabe som fick sparken av Chefsåklagaren Jeff Session efter att av Justitiedepartements disciplinnämnd funnits skyldig till att under ed blåljuga samt att grovt ha missköt sitt jobb. Det är också samma McCabe som med stor sannolikhet kommer att få fängelse om domstolen delar disciplinnämndens uppfattning.

  • sökmotorn Google i går gav den som sökte på Aftonbladets rubrik (utan att precisera Aftonbladet) ”finns inget behov av analfabeter” som första resultat Mittmedias klämkäcka reportage från 16:e mars 2016 om hur Vidkun Björklund och kommunistledaren arm i arm i en intervju menade att ”vuxna analfabeter aldrig kan bli ingenjörer”. Nästa artikel är en avhandling med titeln ”Kartläggning av analfabeter i staden” följt av Sveriges Radios sensationella rapport från 25:e August 2013 om att de hittat en analfabet. Att Google väljer bort Våldtäktsbladets intervju med kommunansvariga i integrationsframgångens Filipstad kan sannolikt härledas till att logaritmen (för tillfället?) jobbar med ett överraskande bäst-före-datum – för det kan väl ändå inte vara en medveten selektering som hindra det kommunala nödropet från att nå ut till den bredare allmänheten?

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar