Förövrigt noterar vi att

  • Michael Mann – klimathysterikernas primus magister, innan S:t Greta dök upp på klimatscenen – till en öronbedövande tystnad från den ständigt sanningsökande och helt objektivt klimatvarnande pressen nyligen förlorade en stämningsansökan och tvingas betala sina och sin antagonists alla domstolskostnader. Den självutnämnda nobelpristagaren stämde Dr. Tim Ball för förtal då denne menade att Manns berömda ”hockeklubba” var nonsens. Michael Mans hockeyklubba ligger, som bekant, till grund för hysterikernas domedagsscenario som vet att vi endast har 10 år kvar.

  • MSNBC:s Lawrence O’Donnel tvingades till – under öronbedövande tystnad från den ständigt sanningsökande och helt objektivt Trumphatande svenska och amerikanska pressen – en förödmjukande ursäkt och att ta tillbaka sitt scoop om att Putin skulle ha borgat för Donald Trumps lån hos Deutsche bank. MSNBC – med den i  jämförelse med CNN:s slogan mer korrekt beskrivande slogan ”This is who we are  – vet inte om uppgifterna om Putin är felaktiga, men inte heller om de är korrekta” varför Lawrence i första läget valde att oförblommat sprida lögnen. Vän Av Ordning vet inte om uppgiften om att Lawrence är koprofag är felaktig eller korrekt – bara att han snackar skit.

  • Sveriges nemesis och Den Humana Stormakten Sveriges orädda skapare, Fredrik Reinfeldt har lyckats förhindra att hans skattekonto blir offentligt. Det kanske skulle kunna bli lite olustig stämning nästa gång den förre statsministern talar för 80.000 spänn om auditoriet inser att Freddi inte själv är med och delar skattetrycket han lämnat över till allmogen.

  • det tydligen enbart är heterosexuella som i dagens moderna samhälle med kampanjer och pekpinnars skall ändra läggning. I dagarna sjösätts transkollo för barn upptill 12-år i Växsjö. Syftet är att under vuxnas överinseende  kunna bejaka eller hitta sin transsexualism.

  • Beto O’Rourke – till en öronbedövande tystnad från den ständigt sanningssökande helt objektivt Trumphatande världspresse – vägrar svara på frågan om varför han blåljuger om Trumps rasism och beordrar sina livvakter att kasta ut den frågande journalisten. Det är skillnad på agendasättande journalism, speak truth to lower och att ha ryggrad.

  • det går så bra nu för Den Humana Stormakten Sveriges två medlöparpartier – centermarxisterna och Quisling partiet liberalerna – att sosseregering kan tänka sig att höja skatten för att klara den redan över blockgränsen beslutade (och därför fonderande) finansieringen av försvaret.

  • Det verkligen går så jävla bra för Den Humana Stormakten Sverige att sosseregeringen inte anser att den behöver höja skatten för att finansiera muslimpartiet ”friår”.
  • medborgaren får trösta sig med att Den Humana Stormakten Sverige enbart härbärgerar 10 procent av de 30.000 kriminella ISIS-mördare FN menar finns inom EU:s inom okontrollerade gränser.

 

-det efterblivna miljöhelgonet Greta Thunbergs ankomst till New York mottogs med glädje av svenskt twitterati som kämpat i motvind efter Malmömordet. Äntligen något att glädjas över!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar